Elkészült harmonika-erkélyajtó mintadarabunk a bemutatótermünkben!

Elkészült harmonika-erkélyajtó mintadarabunk a bemutatótermünkben!

Elkészült és megtekinthető a Confector Kft vadonatúj bemutatótermi harmonika-erkélyajtója. Látogasson el hozzánk, tapasztalja meg a Centor harmonika-erkélyajtók világszínvonalú minőségét, könnyed működtetését és modern esztétikáját!

harmonika-erkélyajtó-confector1

Szakképzett kollégáink nem csak a nyílászárók műszaki tulajdonságai kapcsán segítenek Önnek, hanem az épület és a nyílások csomópontjait figyelembe véve adnak szakmai tanácsot annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást.

A harmonika-erkélyajtókat azon vásárlóinknak ajánljuk, akik nem hajlandóak a kompromisszumra a stílust és minőséget illetően. Családi házakban, lakásokban, terasszal egybekötött helyiségekben, akár éttermekben vagy rendezvénytermek esetén is kiválóan hasznosítható a harmonika-erkélyajtók extra szélessége (max. 9,2 méter), magassága (max. 2,9 méter), valamint kifinomult dizájnja. Egy Centor harmonika-erkélyajtó jelenléte rögtön felkelti vendégei figyelmét, akik garantáltan nem találkoztak még ehhez fogható megoldással. Extra hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, szinte egy légtérré alakítható a nappali és a terasz.

A harmonika-erkélyajtók alumíniumból készülnek, a bemutatótermünkben megtalálható alap RAL-színeken felül egyedi színekben is rendelhetők. A belső oldalon tömör tölgyfaborítás is elérhető, 5-féle árnyalatban. Amennyiben Ön szeretné lefesteni a belső oldali faburkolatot, a tölgyfaborítás natúr alapozott kivitelben is kapható.

 

harmonika-erkélyajtó-confector5

harmonika-erkélyajtó-confector6

Az üvegezés 2- vagy 3-rétegű megoldással is választható, így biztosított a harmonika-erkélyajtók kiváló hőszigetelő és biztonságtechnikai képessége.

A maximális kényelem és a rovarok elleni védelem a tokba felcsavarodó és előhúzható szúnyoghálóval és árnyékolóval valósul meg. A szúnyoghálók normál vagy sűrű szövéssel rendelhetők, míg az árnyékolók fényáteresztő vagy fényzáró kivitelben.

 

harmonika-erkélyajtó-confector2     harmonika-erkélyajtó-confector3

harmonika-erkélyajtó-confector4

További részleteket, műszaki paramétereket ezen az oldalon talál.