Akciós műanyag ablak

Kiknek ajánljuk?

 

Cégünk minden termékét az adott lehetőségekhez képest, testre szabott akciókkal értékesíti, értjük ezalatt a megrendelés volumenét és a műszaki paraméterek kialakításhoz kapcsolódó egyéni igényeket. Általunk gyártott, kiváló minőségű REHAU alapanyagú műanyag nyílászárók ár-érték aránya alapvetően megfelel a hazai piac által megkívánt szintnek, de előfordulhatnak olyan beruházások, illetve magánszemély megrendelők, akik az olcsóbb termékeket részesítik előnyben. Mivel az ár alapvetően nem mehet a minőség rovására, az adott nyílászáróknak a megkövetelt paramétereket biztosítaniuk kell, ezért kerestünk egy köztes megoldást.

Mivel a német REHAU profilrendszerből jóval olcsóbb termék nem gyártható, ezért a jó minőséget szem előtt tartva kerestünk egy olyan rendszert, illetve gyártót, ahol ezen igényeket ki tudjuk szolgálni. 2010 óta kezdtük el forgalmazni a lengyel GL-SYSTEM rendszerből készült IGLO nyílászárókat.

 

IGLO 5 profil (műanyag ablak) előnyei:

 

 • Ötkamrás rendszer lehetővé teszi a nagyon jó hő- és akusztikai védelem elérését és a stabilitást. Belső felépítésnek köszönhetően, valamint a tömítések és a hőszigetelt üveg felhasználása hozzájárul a hőenergia-veszteségek jelentős csökkenéséhez és ezáltal a fűtési kiadások csökkentéséhez is.
 • Esztétikus és láthatatlan tömítések
 • Lehetőség nyílik sokféle hőszigetelt üvegből választani, különböző vastagságban: 24 mm, 28 mm, 32 mm, 36 mm
 • A 13 mm távolság a vasalás tengelyétől lehetővé teszi a szélesebb zárak alkalmazását és ezáltal a magasabb betörésvédelem biztosítását
 • Modern EPDM tömítés garantálja az ablakok jó szigetelését és hosszú tartós használatát
 • Acélmerevítések a keretben és az ablakszárnyakban biztosítják a termék szilárdságát

 

A lengyelországi DRUTEX Ltd. Európa egyik legnagyobb ablakgyártó üzeme, automata gépsorain évi közel egymillió egységnyi nyílászárót gyárt le. A vállalat forgalmazza termékeit egész Európa területén, az USA-ban, Kanadában, Mexikóban, Ausztráliában és a Közel – Keleten, ami világszintű elismerésről árulkodik. IGLO akciós műanyag ablakaink minden minőségi és esztétikai elvárásnak megfelelnek, 70 mm-es 5-kamrás profil, Ug=1.0 W/m2K hőszigetelt üvegezéssel. Kiváló választás ablakcseréknél is, mivel egyedileg megadott méretre gyártják, minden kiegészítővel, ezáltal egy kiforrott, komplett rendszerről beszélünk. Ugyanazzal a MACO MULTI MATIC vasalattal vannak szerelve, mint az általunk gyártott REHAU nyílászárók, így az esetleges meghibásodást egyszerűen tudjuk szervizelni. A gyártási és szállítási határidők sem hosszúak, a hazai kapacitásokkal összevetve teljes mértékben versenyképesek. A szállítás során a sérülések elkerülések érdekében minden terméket külön becsomagolva érkeztetnek.

Az ablakcseréknél felmerülő egyéb, a hazai piacon fellelhető kiegészítők (redőnyök, szúnyoghálók, párkányok, takaróprofilok stb.) teljes mértékben kompatibilisek a lengyel rendszerrel, így minden ablak beépítésénél alkalmazhatóak. Olcsóbb („akciós”) áruk a saját maguk által extrudált profiloknak és a hatalmas gyártási kapacitásnak köszönhető. Természetesen ezen termékekre is 5 év garanciát vállalunk. Akciós műanyag ablak esetében is az ablakok cseréjét, beépítését, szervizelését cégünk szakembereivel végezzük, ugyanúgy, mint a saját gyártású műanyag és alumínium szerkezeteinknél.

IGLO 5 akciós műanyag ablakprofil metszetrajza:

akcios-muanyag-1

Jelmagyarázat a képhez:

 1. ötkamrás rendszer és a 70mm építési mélység garantálják az optimális hő és akusztikai szigetelést
 2. különleges forma és a modern EPDM tömítés a speciális vágatokban garantálja az optimális szigetelést és az ablak hosszú tartós használatát
 3. 13mm távolság a vasalás tengelyétől lehetővé teszi a szélesebb zárak alkalmazását és ezáltal a magasabb betörésvédelem biztosítását
 4. modern design megfelel az elvárásoknak a PVC ablakok piacán
 5. lehetőség nyílik sokféle hőszigetelt üveg felhasználására
 6. láthatatlan üveg alatti tömítés
 7. nagy belső kamra lehetővé teszi a nagy merevítés alkalmazását
 8. sima belső felületek