Schüco alumínium nyílászárókkal készült a megújult zsámbéki Zichy-kastély

Schüco alumínium nyílászárókkal készült a megújult zsámbéki Zichy-kastély

Zsámbékon a régi Zichy-kastélyban a Gödöllői Premontrei Perjelség által üzemeltetett Keresztelő Szent János Iskolaközpont működik. Az épület déli szárnyát fővállalkozóként a Confector Kft újította fel és alakította át 2015. júniusa és 2016. januárja között. Egy modern, a mai kor elvárásainak teljes egészében megfelelő iskolaszárny jött létre.

A műemléki épületszárny tetőszerkezete és közműhálózata teljes egészében megújult és a régi fa nyílászárókat felújítottuk.

A meglévő épülethez új lépcsőház épült Schüco FW50+ hőhídmentes alumínium függönyfallal határolva. A Schüco függőleges alapfüggönyfal-rendszere filigrán, elegáns megjelenésű, és nagy üvegfelületek beépítését teszi lehetővé. Teljesen hőhídmentes alumínium nyílászáróként jó hő- és hangszigetelést biztosít az épület számára. Kívülről többféle arculat kölcsönözhető a függönyfalnak a széles takaróprofil-választéknak köszönhetően.

Az épület számos új, hőhídmentes alumínium ablakkal is gazdagodott. Az alumínium ablakok Schüco AWS 70.HI. fokozott hőszigetelésű profilrendszerből készültek. Ezt az alumínium rendszert azoknak a magánszemélyeknek is előszeretettel ajánljuk, akik modernebb arculatot szeretnének kölcsönözni otthonuknak. 70 mm beépítési mélységgel és profilok széles választékával.

A beltéri képeken látható alumínium ajtók a Schüco ADS 50.NI hőhidas rendszeréből készültek, melyek akár 50 mm beépítési mélységgel kaphatók, és a teljes belmagasságot képesek átfogni.

KÉRJEN AJÁNLATOT hasonló Schüco vagy műanyag nyílászárókra!

schüco-aluminium-ablak3

schüco-aluminium-ablak4

schüco-függönyfal1

schüco-aluminium-ablak2

schüco-aluminium-ajto1

schüco-aluminium-ajto3

schüco-aluminium-ajto2