Nyári szünet alatt újult meg a gimnázium

Nyári szünet alatt újult meg a gimnázium

A nyári szünidőn belül sikerült a Gödöllői Premontrei Szent Norbert Gimnázium épületeinek felújítását elvégezni, a generálkivitelező a Confector Kft volt. A több mint 1800 m2 alapterületen, és három külön épületben (A épület, B épület, Kazánház) párhuzamosan végzett átalakítás feszített tempót igényelt, és iskolakezdés előtt egy héttel befejeződött.

A beruházás jelentős része a külső nyílászárók cseréje volt: műanyag, alumínium és fa nyílászárók, valamint a tetősíkablakok is cserére kerültek. A műanyag és alumínium nyílászárókat a Confector Rehau és Schüco profilrendszerrel gyártotta és építette be. A Rehau műanyag ablakok a Synego profilcsalád magas hő- és hangszigetelésű rendszerével készültek, több mint 377 m2 felületen.

A gimnázium A és B épülete belső felújításon, átalakításon esett át, köztük új labortermek kialakításával, akadálymentesítéssel, belső festéssel, vizesblokkok korszerűsítésével és átalakításával, új burkolatokkal és elektromos rendszerrel. A fűtési rendszer új kazánnal és radiátorszelepekkel gazdagodott, a gépi szellőzés kibővítésre került.

 

odolloi-premontrei-szentnorbert