Schüco nyílászáró

Schüco nyílászáró termékpalettánk

Az alumínium nyílászáró termékpalettánk magába foglalja az egyszerű szerkezetektől kezdve a design-alumínium nyílászárókon át egészen a speciális megjelenésű szerkezetekig. Az alumínium alapanyag jól és pontosan alakítható, lehetővé téve az egyedi szerkezetek ötletes, és szinte minden követelménynek megfelelő megvalósítását. Alumínium termékeink közül a méltán legismertebb rendszer a német Schüco profilcsalád, melynek felhasználásában cégünk évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Referenciáink között számos középület, irodaház és magánépület büszkélkedik a Schüco alumínium rendszer kedvező műszaki és esztétikai tulajdonságaival.

 

Schüco nyílászáró: AWS 50 NI

Az egyik legegyszerűbb, belépő kategóriás Schüco alumínium profilrendszer az AWS 50 NI, amely belső terek elválasztására, előírásoknak megfelelő füstgátlásra alkalmas, hőhidas alumínium szerkezetek gyártását teszi lehetővé. Az alumínium profil az ablaknál 50 mm beépítési mélységű, kis keresztmetszeteket tesz lehetővé, külső oldalon síkban záródnak. Az AWS 50 profilok családi házak, irodaházak, gyártóhelyiségek belső tereit esztétikus és tartós módon képesek elválasztani.

schuco-nyilaszaro-aws50

 

Schüco nyílászáró: AWS 60

Az AWS 60 rendszer a hőhídmentes profilok közül a belépő kategóriát képviseli. Az AWS 60 ablakrendszerrel olyan komplett rendszert kínálunk, amely minden követelménynek megfelel. A jó ár-érték arányú profilrendszer, számos funkcióból adódó előnyei alkalmasak a változatos építészeti kialakítások kivitelezésére. A 60 mm beépítési mélységű rendszer hőszigetelési értéke, síkban záródó, kifelé nyíló szárnya, és nagyon keskeny, akár 67 mm széles profil teszi közkedvelté az alumínium nyílászáró piacon. A szerkezetek saját rendszer vasalata, az AvanTec nagy előnye a falcba rejtett pántok és vasalati elemek. További előny, hogy a szárnyon belülről csak a kilincs látható. Az AvanTec vasalattal szerelt ablakok betörésvédelmi osztálya a WK1-WK3 biztonsági fokozatok között alkalmazható.

schuco-nyilaszaro-aws60

 

Schüco nyílászáró: AWS 70 HI

Az AWS 70 HI a Schüco nyílászáró profilok felső-középkategóriáját képviseli. Kiváló minőségű alumínium ajtó és ablakrendszer, amely számos gyártási szerkezet típust rejt magában, és jó hőszigetelési értékekkel rendelkezik. A rendszer lehetővé teszi a kifelé nyíló szerkezetek gyártását, lapos küszöbös megoldásokat, és a nagy szerkezeteknél is elérhető a vékony keresztmetszetű, filigrán alumínium profil. A rendszer nagy profil és kiegészítő választéka miatt nagy szabadságot ad a tervezéshez, és annak megvalósításához.

schuco-nyilaszaro-aws70

 

Schüco nyílászáró: AWS 75 SI

Az AWS 75 SI profilrendszer a Schüco felső kategóriájának egyik zászlóshajója. Az AWS 75 SI alumínium ablakrendszer ötvözi a kitűnő hőszigetelő képességet és az alumínium egyedülálló tartósságát, robusztusságát, keskeny látszó szélességét, és a sokoldalú formatervezést. A tok beépítési mélysége mindössze 75 mm, ami párosul a 0,9-1,6 W/m2K Uf-értékkel. Használható a rendszerhez további habbetétes szigetelés az alumínium profil közepébe, és hasonló habbetét alkalmazható az üvegfalc szigetelésénél is, ami tovább növelheti a szerkezet hőátbocsátási tényezőjét.

schuco-nyilaszaro-aws75