Alumínium bejárati ajtó

Alumínium bejárati ajtó termékpalettánk

 

Az általunk gyártott alumínium bejárati ajtóknak, alumínium portáloknak magas követelményeknek kell megfelelniük. Használati szempontból elengedhetetlen a könnyű, kifogástalan nyitás és csukódás nagy forgalom esetén is. Meg kell felelniük továbbá a biztonságtechnikai követelményeknek, ami kiterjed a tűzvédelemre, füstgátlásra, menekülő útvonalakra, és nagy hangsúlyt fektet a betörésbiztonságra is. Nem utolsó szempont az esztétikai megjelenés sem, hogy bármilyen építészeti környezethez illeszthető legyen. A rendszertartozékok és vasalatok, fogantyúk, illetve kilincsek garantálják a jó megjelenést és magas minőséget.

Rendszereink között megkülönböztetünk hőhidas és hőhídmentes rendszereket. A két típus között a legfőbb különbség, hogy a hőhídmentes profil nem rendelkezik hőhíd megszakítóval, ezáltal csak azonos hőmérsékletű terek elválasztására alkalmas. Műszaki szempontból ugyanazzal a tartalommal lehet felszerelni mindkét rendszert, ami lehet beléptető, vagy akár teljesen automatizált ajtó is. Az ajtók különböző opciókkal rendelhetőek: automata küszöb; szárnyat eltakaró ajtólap; pánikvasalat; rádióirányítás stb. A nyitás szabad működését a fokozatmentes Schüco rendszerpántok teszik lehetővé, melyek fokozatmentesen állíthatóak 3 irányban. Az összes Schüco alumínium ajtó jól behelyezhető bármelyik Schüco függönyfal rendszerbe, így teljes homlokzatok is kialakíthatóak.

 

Schüco ADS 50.NI alumínium bejárati ajtó

A hőszigeteléssel nem rendelkező ADS 50.NI profilcsalád belső helységekben alkalmazható, 50 mm-es kis beépítési mélységű rendszer. Sokoldalúan integrálhatók különböző épületautomatizáló rendszerekkel, amelyek minden előírásnak megfelelnek. A végfelhasználóknak és tervezőknek számos variációt kínál az igények megvalósításához. Két, azonos hőmérsékletű helyiség elválasztását esztétikusan és tartósan oldhatjuk meg a Schüco 50.NI profilcsaládból készült alumínium ajtókkal.

aluminium-bejarati-ajto-ads50-1aluminium-bejarati-ajto-ads50-2

 

Schüco ADS 60 alumínium bejárati ajtó

Schüco ADS 60 alumínium bejárati ajtórendszer a legkisebb hőszigetelésű, belépő kategóriás hőhídmentes alumínium rendszer, ami már teljesíti az alap európai hőszigetelő normákat és kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. 60mm-es beépítési mélységével, erős profiljaival közkedvelt minden építészeti környezetben. Kitűnően illeszkedik AWS 60-as ablakrendszerhez, így egész homlokzatok kialakíthatóak belőlük.

aluminium-bejarati-ajto-ads60-1aluminium-bejarati-ajto-ads60-2

 

Schüco ADS 70.HI alumínium bejárati ajtó

Schüco ADS 70.HI a felső-középkategóriás alumínium bejárati ajtók méltó képviselője. Az ADS 70.HI bejárati ajtórendszer kitűnő hőszigeteléssel rendelkező, 70 mm-es beépítési mélységű alumínium profilrendszer. Opcionális kialakításának és kiegészítőinek köszönhetően szinte minden építészeti megoldásba jól integrálható. HD (erősített szárnyprofil) rendszerének köszönhetően egészen nagy szárnyak is gyárthatóak. Alkalmazható a rendszernél Schüco rejtett pánt, ami a falcba marva akár 160 kg-os szárny súlynál is könnyedén működtethető.

aluminium-bejarati-ajto-ads70-1aluminium-bejarati-ajto-ads70-2

 

Schüco ADS 75.SI alumínium bejárati ajtó

A Schüco ADS 75.SI bejárati ajtóprofil rendszer a Schüco felső kategóriájának vezető terméke. Legnagyobb hőszigetelési értékkel rendelkezik az alumínium ajtórendszerek között, így akár passzívház sztenderdeknek is képes megfelelni. Ideális megoldás azoknál az épületeknél, ahol nagy figyelmet szentelnek az energiatakarékosságnak. A nagyon jónak számító, akár 1,72-es Uf értéket a profilba illesztett habbetéteknek köszönheti.

aluminium-bejarati-ajto-ads75-1aluminium-bejarati-ajto-ads75-2