Szúnyoghálók

Szúnyogháló termékpalettánk

 

Minden általunk gyártott, illetve forgalmazott műanyag és alumínium nyílászáróhoz kínálunk szúnyogháló megoldásokat is. Ezek sokrétű jellegénél fogva, különböző típusúak lehetnek, függően attól, hogy milyen nyílászáróra szeretnénk felhasználni, milyenek a beépítési lehetőségek és körülmények, illetve nem utolsó sorban, hogy mennyi pénzt szánunk rá. Szúnyoghálóink mindegyike szürke színű (ez biztosítja a legjobb átláthatóságot és a legkevesebb beárnyékolást), UV álló, üvegszálas hálóval van szerelve.

 

Fix

 

A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a fix szúnyogháló, mely lehet kívülről felcsavarozható, esetleg mágnessel rögzíthető kivitelű is, de a legkedveltebb rögzítési mód az elfordítható klipszes, mivel ez által bármikor könnyen leszerelhetővé válik, továbbá belülről is egyszerűen elhelyezhető, így az emeleti ablakokra is bármikor alkalmazható. Az egyedi gyártás lehetővé teszi, hogy alakos, akár íves ablakokra is biztos megoldást nyújtsunk a rovarok ellen.

 

Mobil

 

SzunyoghaloA mobil szúnyoghálókat főleg olyan ablakokra ajánljuk, ahol gyakran van szükség a nyílás szabaddá tételére, illetve nem megoldató a levehető fix szúnyoghálók tárolása. Alumínium tokszerkezetének és lefutóinak köszönhetően, időtálló és megbízható működést tesz lehetővé. Fix akasztós rögzítése a könnyű és stabil működtetést segíti elő. Karcsú profiljai az esztétikus megjelenést biztosítják, így nem válik hivalkodóvá a műanyag és alumínium nyílászárókon.

 

Zsanéros

 

Az erkélyajtókra elterjedt megoldás a kifelé nyíló, zsanéros szúnyogháló ajtó. A rugós zsanérok biztosítják az automatikus visszacsukódást. Biztos megoldást nyújt egy- illetve kétszárnyú erkélyajtókra is.

 

Tolókeretes

 

A tolóajtókra stílusos megoldás a tolókeretes szúnyogháló ajtó. Ez a nagyobb felületű nyílászárókra alkalmazható, saját keretében futó szúnyogháló ajtó. Kefés hézagzárásainak köszönhetően kizár minden nem kívánt „betolakodót”. Mivel nem tartalmaz semmilyen mechanikus alkatrészt, így egy elnyűhetetlen, örökös darabnak tekinthető. További előnye, hogy a keretéből bármikor kiemelhető, így amikor nincs rá szükség, egyszerűen eltávolítható, majd visszahelyezhető.

 

plisze-szunyoghalo„Pliszé”

 

Ahol helyszűke miatt nem alkalmazható a kifele nyíló szúnyogháló ajtó, oda a pliszé szúnyoghálót javasoljuk. Ez egy önálló alumínium kerettel ellátott, vízszintesen működtethető szúnyogháló, mely zsinóros megoldásából következően nagyon hosszú élettartamot biztosít. Mivel nem tartalmaz rugós feszítést, így bármely pozícióban fixálódik és egy oldalra gyűjtve, akár 3 méter szélességet is lefedhetünk vele. Nagyobb méretű erkélyajtók esetén, két oldalról összehúzható működtetése is megvalósítható.

 

Egyéb típusok

 

Vannak olyan esetek, amikor a szúnyogháló nem szerelhető fel a nyílászáróra (pl.: bejárati ajtó vagy átmenő kilincses erkélyajtó stb.). Ilyenkor – amennyiben megoldható – az oldalsó kávákba történik a rögzítés, de ha ez sem kivitelezhető, akkor egy kiemelő kerettel oldjuk meg az elhelyezést. A meglévő redőnyökre is általában utólagosan elhelyezhető szúnyogháló, amennyiben van még megfelelő helyen a rögzítésükre, ilyenkor is a teljes nyílás rovarmentes lezárása biztosítható. Az összes szúnyoghálót adott méretre készítjük. Színterezett alumínium kereteik által, korlátlan színválasztékot biztosítunk. A fóliázott nyílászárókhoz, fautánzatú fóliázott szúnyoghálókat kínálunk.