Találkozzunk a 2017-es Construmán: Rehau, Schüco, Centor nyílászárók a Confectortól

Találkozzunk a 2017-es Construmán: Rehau, Schüco, Centor nyílászárók a Confectortól

2017-ben is várjuk kedves ügyfeleinket, leendő vásárlóinkat a Construma építőipari kiállításon. Idén igazi csemege újdonságot hozunk Önöknek: a Centor emelő-toló erkélyajtók mintadarabja is látható lesz a harmonika-erkélyajtó mellett. Az emelő-toló erkélyajtó annyiban különbözik a harmonika-erkélyajtóktól, hogy csupán egy fix és egy oldalirányba mozgó szárnnyal rendelkezik. Ennek eredménye, hogy nagyobb egybefüggő üvegfelületen keresztül csodálhatjuk a természetet a nappaliból, kevesebb oszlop zavarja meg a kilátást.

A Centor erkélyajtók mellett Rehau műanyag és Schüco alumínium ablakokat is kiállítunk, melyeket az elérhető árú prémium minőség megtestesítőiként tartanak számon.

A Rehau Geneo műanyag ablakokat a tökéletes energiahatékonyság jellemzi, ablakprofiljaink RAU-FIPRO szálerősítésű alapanyagból készülnek. Rehau Geneo ablakok beépítési mélysége 86 mm, mely szegmensben abszolút piacvezető, ebben az osztályban a leginkább energia-hatékony ablakoknak számítanak. A RAU-FIPRO innovatív szálerősítésű alapanyagot a Rehau fejlesztette ki, maximális stabilitást és torziós szilárdságot, valamint olyan statikai tulajdonságokat biztosít, amelyek az acélmerevítés elhagyását is lehetővé teszik. Rehau termékekről itt olvashat bővebben.

Alumínium nyílászáróink közül a Schüco nyílászárókra vagyunk legbüszkébbek. Schüco alumínium nyílászáró termékpalettánkon megtalálhatók egyszerű, családi házakba vagy lakásokba illő szerkezetek, de egészen speciális megjelenésű szerkezetek, üvegfalak is. Schüco által szállított alumínium alapanyag jól és pontosan alakítható, így lehetővé teszi az egyedi nyílászárók ötletes, és szinte minden követelménynek megfelelő megvalósítását. A német Schüco profilrendszer felhasználásában a Confector Kft évtizedes tapasztalattal rendelkezik.

Construma kiállításon időpontja: 2017. április 5.-9.

Standunk: “A” pavilon 304/B

confector construma2017

confector construma 2017