Rehau műanyag és Schüco alumínium nyílászárók bemutatója

Rehau műanyag és Schüco alumínium nyílászárók bemutatója

Tekintse meg kiállított mintadarabjainkat Rehau ablakokból és Schüco alumínium nyílászárókból a Construma kiállításon 2016. április 6-tól 10-ig! A Confector többféle Rehau műanyag ablakkal készült az Ön számára: kiállító standunkon Rehau Geneo nyílászárókból megtekinthet egy tripla üvegezésű, kívül fóliázott kivitelű ablakot, valamint egy kívül alumínium borítású műanyag ablakot is.

Az alumínium ablakok szerelmeseinek pedig egy háromrétegű üvegezésű Schüco alumínium ablak, valamint egy vonzó külsejű Centor harmonika-erkélyajtó tekinthető meg standunkon.

A Rehau Geneo műanyag ablakokat a tökéletes energiahatékonyság jellemzi, ablakprofiljaink RAU-FIPRO szálerősítésű alapanyagból készülnek. A Rehau Geneo ablakok beépítési mélysége 86 mm, mely szegmensben abszolút piacvezető, ebben az osztályban a leginkább energia-hatékony ablakoknak számítanak. A RAU-FIPRO innovatív szálerősítésű alapanyagot a Rehau fejlesztette ki, maximális stabilitást és torziós szilárdságot, valamint olyan statikai tulajdonságokat biztosít, amelyek az acélmerevítés elhagyását is lehetővé teszik.

Alumínium nyílászáróink közül a Schüco nyílászárókra vagyunk legbüszkébbek. Schüco alumínium nyílászáró termékpalettánkon megtalálhatók egyszerű, családi házakba vagy lakásokba illő szerkezetek, de egészen speciális megjelenésű szerkezetek, üvegfalak is szerepelnek referencialistánkon. Schüco által szállított alumínium alapanyag jól és pontosan alakítható, így lehetővé teszi az egyedi nyílászárók ötletes, és szinte minden követelménynek megfelelő megvalósítását. A német Schüco profilcsalád felhasználásában a Confector Kft évtizedes tapasztalattal rendelkezik. Referenciáink között számos irodaház, családi ház és közintézmény büszkélkedik a Schüco alumínium profilcsalád kiváló műszaki és esztétikai tulajdonságaival.

Látogasson ki standunkra a Construmán, és tapasztalja meg a prémium minőséget! Nézze meg termékeinket: Schüco nyílászáró oldalunkon!

 

Rehau műanyag nyílászárók, Schüco alumínium nyílászárók bemutatója a Construma kiállításon 2016. április 6-tól 10-ig! Keressen minket!