Bemutatkozás

A Confector bemutatkozik

 

Az 1990-es megalakulása óta eltelt időszakban a Confector Kft. mindvégig kiegyensúlyozottan fejlődött, gyarapította jó hírnevét, fokozatosan vált a magyar építési piac egyre jelentősebb szereplőjévé. Kimondani és leírni egyszerű egy ilyen mondatot, de a hazai építőipar ismerői jól tudják: nem sokan vannak, akik a fentieket hitelesen elmondhatják magukról. Az elmúlt negyed évszázadban láthattunk nagy múltú építőipari vállalatokat a csőd szélére sodródni, láttunk nagy reményekkel induló cégeket felbukkanni, majd nyomtalanul eltűnni – a Confector eközben néhány fős kisvállalkozásból lépésről lépésre, évről évre növekedve vált közel ötven főt foglalkoztató milliárdos árbevételt produkáló vállalattá.

Láthattunk számos céget megroppanni a hiteltörlesztések súlya alatt – a Confectornak soha nem volt szüksége hitelfelvételre, és folyamatosan megőrizte fizetőképességét a legnehezebb időszakokban is. Láthattunk nem egy céget az elmúlt két évtizedben, amelyik túlvállalta magát, és képtelen volt megbirkózni a feladat súlyával, méretével, bonyolultságával, s ezért kénytelen volt kimenekülni megbízásokból – miközben a Confector mindig elvégezte, amit vállalt, mindig elérhető maradt a projekt befejezése után is, mindig eleget tett garanciális kötelezettségeinek.

Sikereinket tehát annak köszönhetjük, hogy tevékenységünket biztos alapértékekre építettük: a megbízhatóságra, a lelkiismeretességre, a körültekintésre, a szaktudásra. Ennek köszönhetjük, hogy a Confectort gyakran találják meg megbízók, amikor valamilyen különleges, igényes, a szokványostól eltérő feladatot kell megoldani, például műemlékek felújításakor. A kivitelezési feladatok széles spektrumát fedjük le: intézmények, középületek, társasházak, családi házak, valamint a legmodernebb technológiákat felhasználó energetikai korszerűsítések is referenciáink listáját gazdagítják. Ennek köszönhetjük, hogy a kivitelezési munkák mellett fokozatosan fel tudtuk építeni másik üzletágunkat, a nyílászáró gyártást és kereskedelmet, ami jól kiegészíti az előbbit, és ami szintén hozzájárul társaságunk stabilitásához. Ennek köszönhetjük, hogy jól fel tudtunk készülni a jövő kihívásaira is: a cégben felhalmozott tapasztalat, szaktudás és technológiai ismeretek alkalmassá teszik a Confectort, hogy a környezet- és energiatudatos építés szakértőjeként is egyre ismertebbé váljon az építési piacon.

 

Sikereink kulcsa

 

Közösség

 

kozosseg-confectorMunkánkban sosem csak a projektet és a műszaki problémát látjuk – mindig közösségben is gondolkodunk. Közösségben dolgozunk megrendelőinkkel, igyekszünk átérezni a problémáikat, azonosulni a céljaikkal, és együtt gondolkodni a megoldáson. Közösségben dolgozunk a munkatársainkkal – stabil alkalmazotti csapatunkkal és állandó alvállalkozóinkkal –, akik tudják, hogy számíthatnak a Confectorra, s így mi is számíthatunk rájuk a nehéz helyzetekben is. Ugyanígy számíthatunk megbízóinkra is: a minőségi munkának és a garanciavállalásnak köszönhetően újabb és újabb megrendelőknek ajánlják a Confectort.

 

Tapasztalat

 

Közösségi szemléletünkből és munkamódszerünkből adódik az is, hogy gyakran bízzák meg a Confectort olyan bonyolultabb, a szokványostól eltérő feladatokkal, ahol a közös gondolkodásnak, együttműködésnek és kölcsönös bizalomnak különösen nagy szerepe van. Szinte mindig kulcsrakész generálkivitelezést végzünk és garanciát vállalunk az elvégzett munkáért. Ma már a különleges feladatokban nagy tapasztalattal rendelkező kivitelező vállalatként ismerik a Confectort az építőiparban. Munkánk színvonalát a ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer, valamint OHSAS 18001:2007 Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonságirányítási rendszer garantálja.

 

Stabilitás

 

Jó szakmai hírnevünk és kiegyensúlyozott anyagi helyzetünk együtt garantálja azt a stabilitást, ami a Confectort megbízhatóvá teszi a megrendelők szemében. A cég az alapítása óta mindvégig megőrizte fizetőképességét, miközben folyamatosan fejlődött, és ehhez sosem volt szüksége hitelfelvételre. A Confector saját alkalmazotti létszámmal, saját telephellyel, saját gépállománnyal rendelkezik; a megbízók számára mindig elérhető, akár garanciális munkákról, akár újabb feladatokról van szó.

 

Professzionális szervezet

 

professzionalis-szervezet-confectorVállalati szervezetünk fejlesztésével mára elértük, hogy a Confector képes legyen egyszerre több építési projekt sikeres lebonyolítására is. Ugyancsak folyamatosan szélesítjük nyílászáró-viszonteladói hálózatunkat, kínálatunkat pedig kibővítjük a nyílászárók kiegészítő berendezéseivel. Egyre professzionálisabbá váló vállalatunk új székhelye és irodaháza (1037 Budapest, Pomázi út 11.) szemlélteti mindazt, amit a munkánkban fontosnak tartunk: az igényességet, a közösségi terek kialakítását, a környezetbarát megoldások bemutatását.

 

Környezettudatos építés

 

Az elmúlt negyed évszázadban megszerzett széles körű tapasztalatai alapján a Confector képessé vált arra, hogy a környezeti és energetikai szempontokat komplex módon érvényesítse egy-egy építkezésen, a szerkezeti kialakításban és a szigetelési megoldásokban éppúgy, mint a nyílászárók vagy a gépészeti megoldások tekintetében. Új cégközpontunk is számos ilyen terméket és megoldást tartalmaz; ezeket szándékosan úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleink láthassák, tanulmányozhassák ezeket. A nyílászárók, árnyékolástechnika és egyéb kiegészítők forgalmazásában is a legkorszerűbb, energia-hatékony termékeket igyekszünk előtérbe állítani.

 

Confector-minőség

 

A különleges projektek és a környezettudatos megoldások professzionális megvalósítóiként, valamint nyílászáró-forgalmazóként is arra törekszünk, hogy a „Confector-minőség” az elkövetkező években fogalommá váljon az építőiparban. Ennek érdekében naprakészen tartjuk tudásunkat, hogy mindig megfeleljünk az új technológiai, energetikai, környezetvédelmi igényeknek. Emellett természetesen minőségirányítási rendszerünket is folyamatosan fejlesztjük.

confector-minoseg-1confector-minoseg-2

 

Társadalmi felelősségvállalás

 

A vállalati felelősségvállalás (angolul Corporate social responsibility, röviden CSR) egy üzleti fogalom, amely szerint a vállalatok figyelembe veszik a társadalom érdekeit, mégpedig azáltal, hogy saját tulajdonosaikon túl tekintettel vannak üzletfeleikre, beszállítóikra, alkalmazottaikra, illetve tevékenységük környezetre kifejtett hatására is. Ez a cselekvés a törvényes kötelezettségen túl is kiterjed, oly módon, hogy az üzleti szereplők önkéntesen tesznek lépéseket az őket körülvevő társadalom életszínvonalának javítása céljából.

Tevékenységünk során hazai beszállítókat és alvállalkozókat alkalmazunk, elősegítve ezzel is a magyar gazdaság fejlődésének lehetőségét és a munkahelyek számának növekedését. Pénzbeli adományokkal segítjük az arra rászorulókat és különböző alapítványokat, többek között a vörösiszap-katasztrófa károsultjait a Magyar Máltai Szeretetszolgálaton és a Kármentő Alapon keresztül, a Bela Alapítványt, a Széll Kálmán Alapítványt, valamint a Lepramissziót. Cégünk tagja a Magyarok a Piacon Klubnak, mely fő célja a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének erősítése.